Valpträffar i sommar

Valpar mellan 3 och 6 månader är välkomna, varje tisdag från den 5 juli till den 9 augusti mellan klockan 18.30 och 20.00.

Detta är ingen kurs utan tillfälle att träffas, utbyta erfarenheter, få lite tips & råd samt social samvaro för både hund och människa.

Ingen föranmälan behövs – du är välkommen de tisdagar du vill och kan. Inget medlemskap behövs heller för valpträffarna. Varje tillfälle kostar 50,- kronor och fika finns att köpa. Man kan betala med swish.

Vid varje tillfälle kommer någon av erfaren från klubben att medverka.

Ta med leksak, godis och egen vattenskål till valpen.
Valparna måste vara fullvaccinerade och vaccinationsintyg ska uppvisas.


Så hittar Ni till oss: Helsingborg Brukshundklubb ligger på Kennelvägen i Laröd, mellan väg 111 och Sofiero. Kör ni på väg 111 och svänger mot Laröd/Sofiero så kommer ni snart att se en skylt till oss på er högra sida. Kommer ni i stället från Sofiero, kör mot Höganäs, så ser ni skylten på vänster sida