Medlemsbrev April 2022

I skrivandes stund sitter jag och njuter av det fina vädret mitt i påsken. Hoppas att ni alla fått njuta i fulla drag, både två och fyrbeningar.

Efter två år av pandemi, restriktioner och diverse begränsningar så är vi nu åter i normala jargonger. Nu håller vi tummarna att det får förbli så. I vår kalender på hemsidan finner ni ett stort utbud av olika kurser under våren. Det finns något för alla. Berätta gärna för era hundvänner om vårt fina utbud och vilken fin klubb vi har. Som ni redan vet är ju alla välkomna oavsett ras, det är värt att berätta för dem som inte känner till det. Och för er som redan gått en massa kurser hos oss men som vill lära sig mer om verksamheten finns möjlighet till att hjälpa till som funktionär på våra tävlingar. Alla kan hjälpa till med något oavsett förkunskaper. Det finns en lista på anslagstavlan i klubbstugan där ni kan skriva upp er.

Skulle ni vilja ta det ett steg längre så anordnar klubben kostnadsfria funktionärsutbildningar. Om ni missade vår förra så håll ögonen öppna på hemsidan när nästa tillfälle ges. Det är

lärorikt, givande och ett bra sätt att komma in i gemenskapen.

Till något lite mindre roligt. En medlem har fått sin bil genomsökt på klubben när denne var på promenad med hunden. Ingenting stals men det fanns inte heller något att ta i bilen. Men

för säkerhets skull rekommenderar vi er att ha er bil låst på parkeringen för att undvika tråkigheter.

Sist men inte minst vill jag bjuda in er till vårt medlemsmöte 28 april kl 19 i träningshallen. Hoppas många av er kan komma.

Fortsatt Glad Påsk!

Heidi Ljungbeck

Ordf. Hbg BK