Medlemsbrev Mars

Hej våren och hej alla medlemmar!

Då har ännu en vinter passerat och våren är här.
I och med det så är kursverksamheten i full gång. Håll koll på hemsidan när det dyker upp nytt och skynda att anmäla då platserna snabbt blir fulla.
Har ni önskemål eller frågor angående vår kursverksamhet så maila gärna era funderingar till utbildningsgruppen@hbgbk.com

Bygget på klubben skrider framåt. Just nu är det ett flitigt gäng som håller på med insidan. Väggar, tak, värme, toaletter o.s.v.
Även utomhus runt om stugan och bygget sker förändringar och förbättringar. Plattläggning och markarbete är i gång och en ny uteplats är planerad mellan byggnaderna. Här kommer det att finnas möjlighet för trevligt samkväm när sommaren bjuder på grillvänligt väder. Vi hoppas det blir mycket av den varan.

Nu har vi också glädjen att berätta att vi har plockat fram klubbkläder i samarbete med Belekima. På vår hemsida hittar du information och länk till webshopen.
Du kan när som helst under året gå in och välja vilka kläder du vill beställa. Du kan även åka ut till Belekima på Fäktmästaregatan 8 i Helsingborg om du har egna kläder du vill ha tryck på så fixar de det medan du väntar.
På klubben hänger en provkollektion om du är osäker på din storlek eller om du bara vill känna på kvalitén.

På detta sätt profilerar vi vår fina klubb när vi är ute och tävlar, går externa kurser eller bara promenerar i skogen. Dessutom fördelaktiga priser och bra kvalité. Hoppas att ni hittar något som faller er i smaken.

För er som är intresserade av specialsök ligger det ny information på hemsidan om var ni hittar löpande information som hur ni hittar prov, hur ni anmäler till prov och annat nyttigt att veta.
En gren som jag verkligen rekommenderar, passar gammal, ung, stor och liten (både hund och förare).

Med det vill jag önska er alla en härlig vår med mycket hundträning och tillförsikt på framtiden och i alla avseende mot ljusare tider.

Vid tangenterna
Ordf. Heidi Ljungbeck

Dela detta på sociala medier: