Klubbläger 2021 (13-16 maj)

Länk till Dokumentet

Alla klubbmedlemmar
Nu är det dags att planera inför det årliga klubblägret 2021. Vi kommer att vara på Höjalens vandrarhem i Vittsjö. Lägret startar torsdagen den 13 maj kl. 12.00 med inkvartering, samling, info och därefter träning, och avslutas söndag 16 maj efter lunch och städning.
Lägergruppen kommer att finnas på plats torsdag fm för att hjälpa till med frågor om det behövs.
Hyresvärden har lovat att anläggningen ska vara ”Coronaanpassad”

I år har vi valt att tillvarata den otroliga kompetens vi har på vår klubb inom spår, sök, lydnad samt specialsök och hjälpas åt i det vi tränar. Varje grupp lägger upp sina dagar med den gruppansvarige.

Som figurant i skyddet har vi valt att bjuda in Martin Sjölin.

Vill du vara med och ha en riktigt kul och lärorik långhelg tillsammans med din hund. Anmäl dig nedan och vilken grupp du önskar träna med.

Spår Gruppansvarig Charlotta Thomasson
Sök Gruppansvarig Pernilla Andersson
Lydnad Gruppansvarig Heidi Ljungbeck
Specialsök Gruppansvarig Jörgen Lundqvist
Svenskskydd/IGP Gruppansvarig Per Mortensen Figurant Martin Sjölin

Lägret kommer att kosta ca 2 500:- (beroende på antal deltagare) och inkluderar frukost, enkel lunch och middag samt boende (del i rum eller husvagnsplats). Deltagarantalet är begränsat så först till kvarn.

Delbetalning/Anmälningsavgift om 1 500:- ska vara klubben tillhanda på bg 264–8095 senast den 31/1 2021 märkt med läger samt namn. Medlemskap i Helsingborg Brukshundklubb erfordras.

Anmälan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas bara i det fall att reserv kan gå in eller lägret måste ställas in.

Slutbetalning av lägret återkommer vi med.
Fundera på vem/vilka du vill dela rum med.

Anmälan, vilken grupp och frågor kan ställas till Pernilla Andersson eller Charlotta Thomasson via mail: pernilla.andersson@hkshopen.se ; charlotta.thomasson@swep.net

Det kommer även finnas en anmälningslista på klubbens anslagstavla Hälsningar Lägergruppen

Dela detta på sociala medier: