Medlemsbrev från vår ordförande

Det börjar bli dags att summera året. Året som på många sätta varit satt ”på vänt”. Ett år som vi sent kommer glömma och som kommer skrivas in i historieböckerna

Men det finns även bra saker att minnas och något som kommer skrivas in i klubbens historiebok är vårt efterlängtade bygge på klubben. Efter år av planerande, stötande och blötande, där planerna har ändrats fram och tillbaka kunde vi i år äntligen sätta spaden i marken och komma igång.
Och vilken bedrift av våra medlemmar som ingår i byggruppen. Helt enkelt enastående!
Ansvariga för gruppen hoppas att vi med denna takt kan få träningsdelen klar i januari, vilket hade varit fantastiskt inför de kalla månaderna. Känner du för att bidra till bygget så sök upp ”Bygget på klubben”. Där kan du ansöka om medlemskap ifall du har lust att hjälpa till. Gruppen är framför allt till för att få information om vilka dagar/tider som vi jobbar.

Men det finns också annat att glädjas åt såklart.
Våra fyrfotade vänner. Tänk vilken fördel alla vi hundägare har som har möjlighet att fylla på våra energier med våra hundar, komma ut i ur och skur. Ha möjlighet att träna på klubben, träffa träningskamrater på rekommenderat avstånd och kunna få vara ”som vanligt” en stund.

Vi har bedrivit vår kursverksamhet under året med mindre grupper, uppdelat på säkert avstånd. Med det har vi kunnat bidra med grundkurser av olika slag för nya hundägare. Det har varit högt tryck på kurser under pandemin då många valt att skaffa valp och vi uppskattar att ni väljer att komma till Hbg BK för att gå kurs med era nya familjemedlemmar.
I januari startar en del nya kurser, så gå in på hemsidan och se vad som kan passa er och anmäl

Vi har haft två inställda SM i år, Lydnad & Rallylydnads SM och Collie SM. Förhoppningsvis kommer vi kunna genomföra Lydnad & Rallylydnads SM nästa år, om än under andra omständigheter. Collie SM är flyttat till 2022

Så sammanfattningsvis lämnar vi snart året som inte liknat något annat och blickar med tillförsikt fram emot 2021. Nytt år nya möjligheter.
Jag som ordförande konstaterar än en gång att vi har en väldigt fin klubb som vi kan vara mycket stolta över, tack vare ambitiösa och engagerade medlemmar.
Och med det sagt önskar jag Er alla en God Jul och ett Gott Nytt År

Ordförande
Heidi Ljungbeck

Dela detta på sociala medier: