Föreläsning med Glenn Andersson

Välkomna till en intressant kväll med polis Glenn Andersson !


8 Januari klockan 18.30 – ca 21.00
OBS!! då efterfrågan är stor kommer vi att hålla till på Evidensia i deras föreläsningssal, andra våningen, en trappa upp vid receptionen. Icke medlemmar är välkomna till en kostnad av 100:-, som swishas till 0702490240 med kommentar Glenn.
Vissa av er har säkert hört talas om Glenn Andersson, eller iallfall läst den otroligt intressanta artikeln/repotaget i senaste tidningen från brukshunden.

Glenn är polis och arbetar just nu som övergripande utbildning/anskaffningsansvarig för både patrullhundar och sökhundar i Region Syd. Började som hundförare 1994, instruktör sedan 97 och besiktningsman (Ltester, farlig hund etc) sedan drygt 20 år. Varit ansvarig för i princip alla polisiära hundutbildningar genom åren på nationell nivå. Arbetar även för FN där han åker runt i världens oroshärdar och certifierar bombhundar som arbetar för FN. Har vunnit polishunds SM ett antal gånger och varit med på ett antal bruks SM med pallplatser med både Garbo och nuvarande tävling/tjänstehund Mallekrafts Ice
Glenn kommer bland annat att ta upp, vad är viktigt med att lära sin valp, gränssättning, resurser, relation mellan förare/hund, vad kan följderna bli. Vad är en farlig hund eller problemhund. Hur hantera man hundmöten, utåtagerande hundar, jaktlust och inkallning
Så vad är bättre att köra igång det nya året med än att få lyssna på en otroligt erfaren hundförare. Och ställa den där frågan man så länge undrat.
Föreläsningen riktar sig till alla våra medlemmar ung som gammal, nybörjare eller rutinerad. Föreläsningen är kostnadsfri för våra medlemmar. Dock behöver ni anmäla er i god tid för att försäkra er plats på denna unika föreläsning.
Anmälan kan ske på en lista i klubbstugan eller via ett mail till charlotta.thomasson@swep.net.
Senast den 8/12 behöver vi anmälan, begränsat med platser

Dela detta på sociala medier: